Neix Ràdio Acelobert

INVITACIÓ Inaugurem Ràdio Acelobert

 

INVITACIÓ

Acompanya’ns al primer programa d’emissió presencialment
Lloc: Biblioteca Sant Antoni-Joan Oliver

Invitació Ràdio Acelobert

Revista & Ràdio Acelobert
Comunicació Km.0

Des de fa 10 anys que arribem cada mes puntualment amb la Revista Acelobert Barcelona als diferents barris de la ciutat, donant servei a entitats, botiguers i veïns.

El dimarts dia 15 de gener fem un pas endavant inaugurant Ràdio Acelobert, un programa de ràdio en directe, que s’escoltarà tots els dies de dilluns a divendres, de 16 h a 17 h al Dial 106.9 FM, emissora RKB, donant cobertura a tota la ciutat.

Tots els dimarts i dijous sortirem al carrer per fer el programa en directe, no des de l’emissora, si no des dels diferents barris de la ciutat. Entitats culturals i associatives, veïns del barri i comerciants seran els nostres invitats habituals.

Perquè no volem una informació de dalt a baix, si no aquella altra que neix del nostre voltant, dels barris i de la ciutat.
Les millors entrevistes i continguts dels programes del mes, seran publicades a l’edició següent de la Revista Acelobert i totes les entrevistes, tots els continguts, els podreu trobar al web, www.acelobert.com.

Recordeu, dimarts 15 de gener, INAUGUREM programa al dial 106.9 FM!! a la biblioteca Sant Antoni-Joan Oliver, c. Comte Borrell, 44-46, de 16h a 17h.

Descarrega’t la nostra app oficial i porta’ns sempre amb tu.

  

 

Post a Comment