Estètica i Bellesa: Fora el borrisol no desitjat

Fora el borrissol no desitjat

Hi ha moltes maneres d’eliminar el borrissol no desitjat del cos i de la cara. L’afaitat, la depilació amb cera i altres mètodes són utilitzats de manera regular per homes i dones, però aquestes tècniques no són permanents.

El cabell torna a créixer i en alguns casos més ràpid que en altres. La millor solució per eliminar el borrissol indesitjat de forma permanent és mitjançant ús de laser. Existeixen diferents tipus de làser que ofereixen certs avantatges, i una àmplia varietat, s’utilitzen en clíniques i en centres no mèdics en Espanya. La majoria d’aquestes màquines de depilació làser utilitzen una varietat de longituds d’ona per permetre un tractament efectiu per a tots els tipus de pell. Avui en dia els equips més utilitzats per a la depilació permanent, són, IPL, làser díode, i E-Light (sistema revolucionari per la seva gran eficàcia) apte per a tot tipus de pells, fins i tot morenes i tot tipus de pèl inclòs el ros. També destacar el làser Q-Swich, per eliminació de tatuatges, permet eliminar la majoria dels pigments.

El làser de díode és un sistema relativament nou en l’eliminació del borrissol indesitjat. Aquest sistema és diferent d’altres en la forma en què es genera la llum del làser. El làser de díode es compon de diversos semiconductors de díodes. Aquests es posen junts per formar la font de la llum del làser. El làser de díode opera a longituds d’ona de 800-810 nm. Aquestes longituds d’ona es poden canviar per adaptar-se a les necessitats de cada pacient. Això es pot fer canviant alguns paràmetres, per exemple, el corrent aplicada als díodes. El làser de díode és molt eficaç per a pèl gruixut i es pot utilitzar per a gairebé tots els tipus de pell. Amb el làser de díode s’aconsegueixen uns resultats permanents a llarg termini.

El sistema de fotodepilació, es tracta d’una tècnica que es realitza amb aplicacions de llum intensa sobre la pell, conegut com a IPL (intense pulsed ligtt) . La llum polsada travessa les capes superficials de la pell. L’energia irradiada ve absorbida per la melanina del fol·licle, destruint aquest per acció de la calor de manera selectiva, sense danyar altres estructures i impedint el futur creixement del borrissol. I per últim ens queda parlar del làser Q-Switch, produeix resultats excel·lents en el tractament de tatuatges. És un làser d’estat sòlid. Aquest funciona en longituds d’ona de 1064 nm, que aquesta dins de la zona d’infrarojos de l’espectre de la llum. Aquest làser no només treballa en aquesta longitud d’ona, també pot funcionar en una manera de freqüència doble amb una longitud d’ona de 532nm.

Elena Guil
www.depilprof.com

Post a Comment