Homes Igualitaris: Nois joves i masculinitat

Curs de formació de nois joves en temes de masculinitats i igualtat de gènere

Ets un noi jove? Tens ganes de créixer com a persona, de relacionar-te de manera més harmònica, respectuosa i justa amb els teus companys, amics i amb les dones?  Vols comprometre’t amb la igualtat de gènere, amb la transformació personal i social? Vols contribuir a construir un món sense violències, sense imposicions, sense discriminacions com les que avui dia pateixen les dones i les minories sexuals?

Possiblement des de molt petit has sentit que volies fer coses que eren mal vistes perquè eren considerades “de nenes”. Que pel fet de ser un noi se t’imposava una manera de fer i de comportar-te en què no t’hi feies. Que senties desig d’expressar tota mena d’emocions que senties: l’alegria, la fortalesa, la ràbia, etc. Però també la tendresa, la tristor, tot i que de vegades tot això no era tan ben vist.

Si en sentir tot això t’hi sents identificat, si vols explorar aquestes parts de tu, des de l’associació “Homes Igualitaris” t’oferim la possibilitat d’aprofundir-hi, apuntant-te al nostre curs de formació de nois joves en masculinitats i igualtat, RESET. Tindràs l’ocasió de treballar personalment i des de la teva experiència temes com ara les emocions, les relacions (amb elles, però també amb els altres nois i homes), la sexualitat, la violència, etc. És una oportunitat que no pots deixar de banda. Només t’hi has d’inscriure enviant a formacions.igualitaris@gmail.com el teu nom, l’edat, el telèfon i si pertanys a alguna associació juvenil. El curs RESET comença el divendres dia 20 de gener a les 18h fins a les 20h. i s’allarga al cap de 3 divendres consecutius més. El cost de la inscripció és de 20€, amb el benentès que volem que tothom que vulgui assistir-hi ho pugui fer.

Més endavant, al final d’aquesta fase, si vols formar-te com a formador, t’oferirem una formació especialitzada (aquest cop, els següents 4 dissabtes al matí), amb un cost de 30€, en les mateixes condicions que l’anterior.

Pots consultar més detalls del curs al nostre facebook “Homes igualitaris”. Hi trobaràs també, si ho desitges, el formulari per a la inscripció
T’hi esperem!

Juanjo Compairé
https://homesigualitaris.wordpress.com/

Post a Comment