Portada nº1. Febrer 2008

Estem de celebració! Acelobert 2008-2018

 

La Berta i en Pipo, mascotes de la revista Acelobert

La Revista Acelobert Barcelona arriba al seu 10è Aniversari.

Va néixer al Febrer del 2008 al barri de Sant Antoni, un barri ple de vida que ens va enamorar només arribar. Uns mesos després va ser el barri de la Sagrada Família, després li va tocar al Clot- Camp de l’Arpa i a La Sagrera, després a Les Corts, Sants, Hostafrancs i així seguint fins arribar a 20 barris en el moment actual.

Volem agrair als comerciants que mes rere mes confien en la revista com a mitjà per comunicar-se amb els clients i veïns. Agraïment a tots aquells botiguers i empreses que han dipositat la seva confiança en aquesta publicació, perquè sense ells la revista no hagués arribat fins on és ara.

La Revista Acelobert Barcelona es va presentar des del primer moment com a defensora del comerç de proximitat, que es qui veritablement dóna vida als nostres barris i a la nostra ciutat. De fet el nom de la revista fa referencia als nostres carrers que, lluny d’estar tancats com així acostuma a passar amb les grans superfícies, els nostres carrers són a cel obert.

Les nostres mascotes, Berta i Pipo, uns peluixos entranyables han estat protagonistes del nostre concurs que, amb l’eslògan “Passeja’t pel teu barri i participa en el nostre concurs” amagats als aparadors de les botigues, han de ser descoberts.

Per les portades de l’Acelobert han passat durant aquests deu anys més de cent personatges de la talla de Ferran Adrià, Sergio Dalma, El Tricicle, Carme Ruscalleda, Lluís Llach, Rosa Maria Calaf, Carme Forcadell, Manolo Garcia, Ada Colau, Chenoa, Loquillo, Toni Albà, Toni Soler, Quim Masferrer… fins arribar a aquesta edició que té a les seves mans.

Portades de la revista Acelobert, Ferran Adrià, Chenoa, Sergio Dalma, Rosa Maria Calaf, Lluís Llach i Ada Colau

Portades de la revista Acelobert, Ferran Adrià, Chenoa, Sergio Dalma, Rosa Maria Calaf, Lluís Llach i Ada Colau

Agrair també el suport al llarg d’aquests anys als Eixos Comercials que configuren el teixit comercial de la nostra ciutat, especialment l’Eix Sant Antoni Comerç i l’Eix Comercial de Sagrada Família, que ens acompanyen des de l’inici encoratjant-nos a seguir avançant.

Per últim, l’equip de l’Acelobert vol agrair als lectors i entitats dels barris la seva fidelitat a la revista.

És gràcies a totes aquestes persones que l’Acelobert s’ha convertit en una revista de referència i vol continuar el seu camí al costat del comerç de proximitat i al costat dels nostres lectors, perquè la vida de barri de Barcelona perduri molts i molts anys més.

Per tot això, l’equip que fa possible que la revista es trobi puntual a principis de cada mes, les incombustibles al desànim: Antonia Utrera, Imma Mambrillas, Teresa Tàrrega, Gloria Vallespí, Sonia Calderón. I els nostres col·laboradors incondicionals: Àngel Bravo, Alba Metzger, Marta Codina i els germans Jordi Truñó i Josep Maria Truñó de BibiDigital que s’ocupen de l’impressió. I des de fa uns mesos Mil·li Rodriguez i el seu equip de distribució, Teb·Solucions. Tots nosaltres us agraïm de tot cor la vostra confiança en aquest projecte i en aquest equip. GRACIES!!

 

Post a Comment