escacs

Escacs

 

Els escacs s’han convertit en una de les activitats amb més presència a la ciutat de Barcelona.

En aquests moments, hi ha tres activitats destacades d’escacs que estan actives a la ciutat, els Tallers Infantils celebrats al Centre Cívic Cotxeres Casinet de Sants, les Trobades a l’Espai Social d’Escacs del Casal d’Entitats Mas Guinardó i el VII Torneig Clàssic Internacional Sant Martí 2018 que es disputa al Centre Cívic Sant Martí.
És una gran notícia que un esport com els escacs s’hagi afiançat a la ciutat perquè exercita un dels òrgans més importants del nostre cos, el cervell. Els experts afirmen que els escacs serveixen per millorar considerablement el rendiment mental ja que ajuden a desenvolupar la intel·ligència i la memòria i a millorar la concentració.

La informació de les activitats:
Tallers infantils: Aquests tallers per a nens se celebren durant tres dies. Els dilluns, el d”Escacs infantil competició’; el dimarts, el d”Escacs infantil avançat’; i el dimecres, el d”Escacs infantil iniciació’. Els tallers se celebren de 19h a 20h al Centre Cívic Cotxeres Casinet de Sants i acaben el pròxim 22 de març.
Trobades a l’Espai Social d’Escacs: Aquestes trobades pretenen la interrelació entre els associats i donar a conèixer l’entitat i els escacs entre la gent del barri i el públic en general, sense limitacions d’edat. Se celebra divendres de 18:30h a 21:30h i dissabte de 10h a 13h al Casal d’Entitats Mas Guinardó. Acaben el pròxim 21 de desembre.
VII Torneig Clàssic Internacional Sant Martí 2018: Per últim, s’està celebrant un torneig internacional, vàlid per a les federacions internacional, catalana i espanyola d’escacs. Es disputa els dijous a les 19:15h a la Sala d’Actes del Centre Cívic Sant Martí. Acaba el pròxim 8 de març.

 

Post a Comment