Al Nadal, solidaritza’t amb el teu barri

El mes de desembre sempre és especial. És el moment en què ens reunim amb la família, amb els amics, amb els companys de feina. En definitiva, un moment de germanor per excel·lència. Deixem enrere les desavinences per seure a taula i compartir bons moments acompanyats de grans àpats.

La màgia del Nadal se’ns encomana dels més petits, fem bons propòsits i ens posem noves fites per l’any següent. Tot és possible!

El Nadal, però, també és una bona època per pensar en aquelles persones que no tenen tanta sort, aquelles que per diverses circumstàncies passen per moments difícils i, desgraciadament, són molts més dels que pensem.

Últimament, està en boca de tothom la situació dels refugiats que provenen de Síria o Afganistan, gent que de la nit al dia ho ha hagut de deixar tot per sobreviure fugint de la guerra. Però també hi ha altres problemàtiques que ens afectende més a prop: veïns i veïnes del nostre barri, gent que viu
entre nosaltres, que necessita la nostra ajuda.

Ja fa anys que diverses entitats de la Sagrada Família treballen conjuntament per fer un gran recapte d’aliments per aquelles persones que al nostre voltant no tenen altra manera d’aconseguir el més bàsic, menjar i productes de neteja, per sobreviure el dia a dia.

Per desgràcia, hem arribat a un punt que la pobresa ja no entén d’edats, de sexes ni de formació. Perquè, de fet, quanta gent amb estudis i carreres universitàries no té com guanyar-se la vida? Tots som vulnerables de poder acabar necessitant la caritat dels altres. Qui no coneix algun cas?

És per això que aquest mes us demanem la vostra col·laboració en la mesura que us sigui possible, perquè tota ajuda és necessària!

Oli, llegums cuites, llaunes de conserva, menjar de llarga caducitat, preparats per nadons, etc. són aliments de primera necessitat. Sempre tenint en compte que els destinataris d’aquests aliments moltes vegades també pateixen pobresa energètica i que, per tant, coure segons què requereix un dispendi de llum o gas que no sempre es poden permetre. Sabó i productes de neteja també són benvinguts, així com joguines noves.
Veniu a aportar el vostre granet de sorra al punt de recollida situat al carrer de Cartagena 243 disponible fins al 4 de gener, i l’Associació de Veïns i Veïnes de la Sagrada Família s’encarregaran, juntament amb assistència social, de fer-ho arribar a qui més ho necessita.

Acompanyeu als més petits de la casa perquè es conscienciïn de la necessitat de ser solidaris.

El nostre barri és molt més que monuments i turistes, el nostre barri té un gran i consolidat teixit humà, ajuda’ns a demostrar-ho!

Ramon Balsells
Gerente Balsells Zaragoza Gestió S.L.

 

Post a Comment