Exposició: Al nostre gust. 10 anys de Parking Shakespeare

Exposició: Al nostre gust. 10 anys de Parking Shakespeare

[et_pb_section admin_label=»Sección» transparent_background=»off» allow_player_pause=»off» inner_shadow=»off» parallax=»off» parallax_method=»on» padding_mobile=»off» make_fullwidth=»off» use_custom_width=»off» width_unit=»off» custom_width_px=»1080px» custom_width_percent=»80%» make_equal=»off» use_custom_gutter=»off» fullwidth=»off» specialty=»off» disabled=»off»][et_pb_row admin_label=»Fila» make_fullwidth=»off» use_custom_width=»off» width_unit=»off» custom_width_px=»1080px» custom_width_percent=»80%» use_custom_gutter=»off» gutter_width=»3″ padding_mobile=»off» allow_player_pause=»off» parallax=»off» parallax_method=»on» make_equal=»off» column_padding_mobile=»on» parallax_1=»off» parallax_method_1=»on» parallax_2=»off» parallax_method_2=»on» parallax_3=»off» parallax_method_3=»on» parallax_4=»off» parallax_method_4=»on» disabled=»off»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Texto» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_style=»solid» disabled=»off» border_color=»#ffffff»]

Del 17 de gener al 16 de febrer. Parking Shakespeare va néixer el 2009 de la il·lusió d’un grup d’actors i actrius d’acostar el teatre a tothom, a través de representacions Gratuïtes de comèdies de William Shakespeare. Espectacles sense escenografia, ni equipaments de so ni llums, on tot el protagonisme recau en el text i en els actors.
Al 2019 ja són una cita ineludible del panorama teatral estiuenc de Barcelona, combinant qualitat artística i proximitat, i cada any 7.000 espectadors s’acosten al parc de l’Estació del Nord. Aquest gener celebren l’efemèride amb una exposició on repassen, a través d’imatges i d’objectes, la seva trajectòria. Del 17 de gener al 16 de febrer. Al Centre Cultural la Farinera del Clot (Gran Via de les Corts Catalanes, 837).

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Post a Comment