Compartir:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

El Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges celebra la 60a edició.

Un any més, els vehicles d’època faran el recorregut que uneix Barcelona amb Sitges. En aquesta ocasió celebraran la seixantena edició d’aquest clàssic automobilístic.
El dissabte 3 de març
Ales 10.00 hores els participants arribaran al centre comercial L’Illa Diagonal, on s’exhibiran els cotxes fins les 17.30 hores.
El diumenge 4 de març
A les 8.30 hores els conductors es dirigiran cap a la plaça de Sant Jaume per gaudir d’una xocolatada a l’Ajuntament.
A les 11.00 hores sortirà la caravana de cotxes amb els vehicles més antics en primera posició. Recorreran diversos carrers de Barcelona, com el carrer de Ferran, la Rambla, l’avinguda del Paral·lel o la Gran Via, i continuaran per diverses poblacions del Baix Llobregat i el Garraf fins a arribar a Sitges.
Els cotxes quedaran exposats fins les 17.30 hores aproximadament.
Dilluns 5 de març
Sortida lúdica per les carreteres del Garraf i Alt Penedès, seguint dos dels traçats més antics de velocitat a Catalunya, el Circuit del Penedès i el circuit de Vilafranca. Aquesta sortida amb origen a Sitges, recorrerà les localitats de Sant Pere de Ribes, Canyelles, Vilanova i la Geltrú, Vilafranca i Sant Sadurní de Noia, on la comitiva s’aturarà ales Caves del patrocinador del Ral·li, Pere Ventura, on faran una visita guiada per les seves esplèndides caves i finalitzat amb un dinar informal de cloenda del Ral·li. (El recorregut d’aquesta sortida pot ser modificada per raons de seguretat de trànsit pel Servei Català de Transit)
Mes informació: www.rallybarcelonasitges.com

Volver a todos los artículos de interes

DESTACADOS
Compartir:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter