Astrologia “L’Era d’Aquari: El Gran Canvi”

Per: Antonia Utrera.-

El passat 15 de desembre de 2020 es va produir la gran conjunció Júpiter –Saturn en el grau 0 d’Aquari, coincidint amb la celebració del solstici d’hivern. Encara que alguns astròlegs apunten al fet que la primera fita de la nova Era es va produir el desembre del 2012, la recent conjunció d’aquests dos planetes ens recorda que entrem de ple en aquest nou cicle planetari, l’Inici de totes les possibilitats que s’aniran definint durant aquests quatre anys fins a 2025 en què Plutó ingressarà també en el signe d’Aquari, moment en el qual definitivament entrarem en la Nova Era. El canvi serà lent però segur, ja que el seu regent Urà està en el signe de Taure. Durant aquests quatre anys que Plutó encara estarà en el signe de capricorn, eliminarà tot allò que no serveixi al nou cicle. El poder de les antigues estructures serà cada vegada més residual, en favor del nou ésser humà.

 

Nou Ordenament Mundial

Fraternitat, llibertat i rebel·lia són paraules que defineixen el nou cicle astrològic. Al signe d’Aquari li agrada l’impossible, les utopies, la igualtat i la fraternitat entre els pobles. I trenca amb tota estructura saturnina que limiti la llibertat. Les velles estructures a escala mundial es van enfonsant, això és un fet ja. Així com els arbres deixen caure les seves fulles mortes, amb la mateixa saviesa hauríem de reconèixer quines parts estan caduques dins i fora de nosaltres i han de ser escombrades perquè el nou emergeixi.

Aquari és energia transgressora, no entén d’amos, defensa les relacions en paritat, en igualtat, és qüestionadora, fuig de dogmes i trencarà amb les velles normes que limitin l’avanç de l’ésser humà.

Aquari viu en el futur, en els avanços tecnològics, en els invents científics, en el progrés i a més és sorprenent!, així és que preparem-nos per a veure coses que mai haguéssim imaginat.

 

Creadors de la nostra pròpia Realitat

És temps de ser creadors de la nostra pròpia Realitat i d’assumir la responsabilitat de la nostra pròpia vida. Enrere ha de quedar la justificació o la culpabilització. Fins ara la realitat la creàvem de manera inconscient, ara toca aprendre a ser creadors de la nostra realitat, però de manera conscient, no la realitat automatitzada per les nostres creences, hàbits i educació, sinó prenent contacte amb allò que veritablement som i desitgem. Com és possible que els governs ens dictin i ens donin instruccions de com hem de viure? Correspon que ens responsabilitzem de la nostra pròpia vida, de tot alló que fem i diem, de la realitat que creguem.

 

El Gran Canvi

Hem de dirigir-nos cap al que volem, amb comprensió i compassió cap a aquells en dificultats per a adaptar-se creixentment als canvis que s’aniran succeint. No correspon calcigar a l’adversari, que no enemic encara que estiguem en punts diferents, més aviat comprendre per a veure també la nostra millor estratègia.

Aquest temps ajudarà també a revisar el significat dels diners com a valor. Què significa aportar valor?, és necessària una revisió conceptual perquè l’economia es pugui anar ajustant-se als nous valors.

 

El Requisit

Les noves estructures no poden ser rebudes per algú que no hagi fet un treball interior, no sols en el seu món emocional i mental, també en el seu psiquisme, en el seu cos energètic. És fonamental que renovem les nostres estructures, el nostre món intern.

El requisit per a entrar en aquesta nova Era és l’Alegria. Com deia Einstein, “En l’Alegria seràs Invencible”. És des de l’alegria que podrem convertir-nos en creadors de la nostra nova Realitat. És temps d’assumir el nostre propi poder, la nostra responsabilitat sobre el nostre cos, la nostra salut i el nostre benestar.

Si estàs treballant moltes hores en un treball que no t’agrada, comença a canviar això, comença a generar la teva pròpia font d’ingressos, realitza una activitat que t’emocioni, que et faci sentir alegre, viu, i veu fent una transició cap a la teva autonomia econòmica.

L’economia haurà de basar-se en lleis espirituals que permetin una integració, perquè tots puguin participar dels canvis econòmics, polítics i socials. Això sí, caldrà lligar-se bé al masteler com en el mite d’Ulisses, caldrà estar molt atents als “cants de sirenes”.

Antonia Utrera

Consulta astrològica

ikigaiastrologic@gmail.com