El centre de dia és un recurs assistencial que cuida, activa, orienta, sociabilitza i empodera a la persona. Ens enriquim els uns dels altres sent l’afecte i l’estima el canalitzador de tot el que succeeix en el nostre dia a dia.

El punt d’inici, per a l’acompanyament i acolliment de la persona, és la història de vida d’aquesta. Conèixer els seus gustos, preferències i referents ens facilitarà la trobada i el procés d’adaptació a la nova rutina.

Tenim un ventall d’activitats molt divers i adaptat a les necessitats de les persones amb les quals convivim cada dia. Fem estimulació cognitiva, manualitats, musicoteràpia, teràpia assistida amb animals, activitats intergeneracionals, taller de lectura, taller amb noves tecnologies, jocs, càlcul, laborteràpia, reminiscència, sortim d’excursió, etc. En tots els tallers els professionals promouen un ambient relaxant i facilitador, elements indispensables per poder realitzar les tasques.

El centre de dia també facilita altres serveis com els menjars, les dutxes, la perruqueria, la podologia, etc. Aquests serveis no sempre es requereixen en una primera fase però poden ser útils en algun moment del procés vital de la persona.
La rutina creada i l’equip del centre constitueixen una xarxa de suport i seguretat per a tots els membres de la família.

Davant qualsevol dubte us esperem als nostres centres per assessorar-vos i acompanyar-vos en tot el que necessiteu.

Direcció Centres Amunt
www.centrosamunt.com

Volver a todos los artículos de interes

DESTACADOS
Compartir:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter