Ortogim és una ortopèdia que fa 30 anys que ofereix servei al barri de Sant Antoni, ubicada al carrer Floridablanca núm. 80.

Vam tenir l’oportunitat d’entrevistar a la segona generació de l’ortopèdia, la Laura Fresco, qui ens va explicar els serveis que ofereixen en el sector de la podologia, ortopèdia, material mèdic i fisioteràpia i una gran varietat de productes per poder garantir el millor servei.

La Laura ens va explicar que amb el pas dels anys la gent és més conscient de la importància de cuidar-se els peus. Hem de tenir cura dels nostres peus, cuidar-los i prevenir qualsevol lesió, ja que sustenten el nostre pes. També va explicar-nos que molts dolors d’esquena provenen de dur una sabata poc adient o la manca de portar una plantilla.

Vetllen per oferir les últimes novetats que apareixen al mercat, com ara en ortesis i productes de suport ortopèdic a preus molt competitius.

La Laura Fresco ens va explicar que també ofereixen la distribució de material mèdic, quirúrgic i de podologia, la fabricació a mesura i l’adaptació d’ortesis i calçat. Tanmateix, disposen del lloguer de crosses, caminadors, cadires de rodes, grues elevadores i llits hospitalaris tant per curta com per llarga durada.

La clau del seu èxit està a oferir un servei proper, amable i de màxima qualitat per a satisfer les necessitats de la seva fidel clientela.

Per a més informació, podeu fer una trucada al 934. 23. 13. 92 o visiteu la seva web: http://ortogim.com/