Mostres de Comerç: Galileu, un carrer que sempre puja

 

Dintre de les tres Mostres de Comerç que fa l’Eix Comercial, l’11 de juny celebrem la del Carrer Galileu de les 10:30 fins les 22h. Esperem un dia solejat, però nosaltres complirem amb el ritual de portar els ous a les clarisses, per si de cas, no ens passi com a la Mostra del Carrer de Vallespir.

Tothom que vingui a la festa trobarà un munt de carpes representatives on comprar i gaudir de totes les promocions que sempre, a totes les mostres, fan els comerciants per tal donar a conèixer tot el comerç de proximitat que tenim als nostres carrers.

Enguany, a més de les botigues al carrer, comptarem amb actuacions itinerants que animaran l’ambient, com diversos tallers i atraccions pels més petits. Des de l’Eix Comercial Sants-Les Corts volem impulsar, dintre de totes les mostres de comerç, un espai solidari on es recaptaran recursos per entitats necessitades dels nostres districtes i aquesta vegada serà la Fundació Can Pedró. Hi hauran sortejos, aportacions de marques col·laboradores i en diferents punts de la mostra, sobretot als bars, es vendrà el got solidari.

Els altres punts calents de la Mostra seran els dos escenaris emplaçats un a la cruïlla dels carrers Galileu i Violant d’Hongria i l’altre, a la cruïlla del carrer Can Bruixa.

Segur serà un dia esplèndid en tots els sentits i tothom que vingui podrà gaudir de la festa.

Us hi esperem!
Sants-Les Corts Eix Comercial

 

Post a Comment