Brahma Kumaris és un centre de meditació ubicat a la Dreta de l’Eixample, al carrer Diputació 329. Marta Matarín, la seva directora, explica que l’objectiu bàsic del centre és buscar eines que ens puguin servir per tenir més pau. En definitiva, intentar restar els neguits i els nervis per arribar a sentir-nos millor amb nosaltres mateixos.

Matarín, també apunta que amb el pas dels anys la meditació s’ha anat normalitzant. La societat ha anat prenent consciència i ha observat la necessitat de “poder respirar tranquil·lament” durant un moment al llarg del dia. A més, destaca que tots els treballadors són voluntaris. Cadascú té la seva pròpia professió i hi dediquen temps per compartir quelcom que els hi ha anat molt bé en l’àmbit personal.

A més, la directora del centre, també incideix en què cal diferenciar el mindfullnes de la meditació. Si bé el primer tracta de “prendre consciència del moment present i viure plenament l’avui”, la meditació intenta gestionar les emocions, els mals físics i psicològics i dur a terme una visualització en l’àmbit personal per aconseguir canvis positius.

En definitiva, segons Matarín “la meditació és una preparació per la vida en el món”. Si tothom dediqués una estona al dia a ell mateix “les coses funcionarien bastant diferent: cal relaxar-nos i prendre’ns la vida d’una altra manera”.