La botiga Team Richie Motos & Scooters se situa al barri de Sant Antoni, al Carrer Viladomat número 12. Com bé indica el seu nom, és una petita tenda i taller de proximitat on es venen i es reparen tota mena de motos. Ricardo Torrente, més conegut al barri pel nom de Richie, fa gairebé 15 anys que regenta l’establiment.

A la botiga es poden trobar scooters de tota classe de marques. El Richie, de fet, explica al programa de Ràdio Acelobert que no li agrada encasellar-se i, per aquest motiu, prefereix diversificar “perquè el client pugui escollir la seva millor opció”.

Un dels principals pilars de Team Richie Motos & Scooters és l’atenció al client. Tant a la botiga com al taller es prioritzen les necessitats de les persones. Per exemple, en cas que una moto necessiti revisió, el taller compta amb vehicles de substitució. A més a més, també es té molt en compte la rapidesa, i no només en les revisions, sinó també en les reparacions.

Per tant, com explica el Richie, l’objectiu principal de la botiga és que la persona que hi entri estigui ben assessorada i rebi un tracte immillorable. Per a potenciar-ho, també es fan petites ofertes. Així, amb la compra d’una moto es regala el complement que el client més necessiti, com un casc, un cadenat perquè el vehicle quedi protegit o un antirobatori del manillar, per exemple.

A més a més, entre els seus serveis es troben les matriculacions, els canvis de nom, el manteniment o la pre ITV. Per a més informació, Team Richie Motos & Scooters compta amb una pàgina web, http://teamrichie.es/, que s’actualitza amb informació de nous esdeveniments relacionats amb el món del motor, els últims models en motos, etc.; amb xarxes socials i també amb un telèfon de contacte: 934433352.

Compartir:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter