La iniciativa Be Plus Woman “va néixer entre un grup d’amigues amb diferents professions amb ganes de canviar les coses”. Es tracta d’un projecte que vol ajudar les dones a créixer i apoderar-se donant-los-hi eines per a la innovació i el lideratge a través de cursos, tallers i conferències.

En la societat actual, on existeixen certs barems preestablerts que s’han de complir, les dones que formen Be Plus Woman intenten canviar aquestes expectatives i convertir-les en quelcom positiu.

Clàudia Cantero, una de les seves impulsores, explica que l’objectiu bàsic de la iniciativa és enriquir l’interior de les dones: “que puguin evolucionar des de dins cap enfora”, que puguin créixer tant en l’àmbit social, com personal i, fins i tot espiritual. De fet, Cantero insisteix en aquest darrer aspecte: algunes de les iniciatives són meditacions pensades per treballar diferents conceptes interns de la dona per tal d’eliminar creences negatives per apoderar-se.

Els tallers són itineraris i es van fent periòdicament arreu de Barcelona. Les activitats es publiquen a través del MeetUp, una plataforma multidisciplinar. La més propera, que serà una xarrada mixta, se celebrarà el dia 17 de febrer al barri de Gràcia.

Així mateix, no hi ha límit d’edat per a participar i qualsevol iniciativa serà benvinguda a través del web www.bepluswoman.com. Com bé explica Cantero: “Totes sumem i entre totes ens enriquim”.

Redacció: Acelobert