Leonor Fernandez és psicòloga integrativa. Ella mateixa es qualifica així perquè al llarg dels anys ha anat integrant diverses tècniques al seu treball. Com apunta, es tracta d’una “manera de veure a través de les diferents escoles” que ha anat coneixent. Així doncs, ha aconseguit tenir una visió més global i holística de la persona.

Llicenciada en psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, amb un màster en teràpia cognitiva social de la Universitat de Barcelona i experta en hipnosis per la mateixa universitat, treballa com a psicoterapeuta des de fa 35 anys. A més a més, també coordina grups de creixement personal per a dones.

Durant la seva intervenció al programa, Fernandez va posar en relleu el tema de l’inconscient, que ens pot jugar algunes males passades perquè no hi tenim tant accés. Actualment ens hem desconnectat del nostre món intern i del contacte corporal, elements que es poden potenciar amb les visualitzacions que ella practica.

Com ja és habitual en els programes dels dilluns, Leonor Fernández va tancar l’emissió amb una meditació guiada en directe. Per als més interessats, el seu número de contacte és el 629642513.

Redacció: Acelobert