L’any 1985 la Farmàcia Serra Mandri va saber captar les necessitats dels usuaris i va començar a incloure productes homeopàtics a la seva oferta. D’aquí, es va derivar també a les oleoteràpies o als complements alimentaris per consolidar-se com una de les farmàcies més rellevants especialitzades en teràpies naturals de Barcelona.

Joan Maria Serra, la tercera generació del negoci, explica que la farmàcia tracta de donar un servei global. Així, també compta amb medicina convencional, però alhora, l’homeopatia “és una opció per tothom qui vol”. Serra es va adonar que anys enrere no s’oferien productes naturals i ell va voler cobrir les necessitats d’una part de la població que els reclamava.

Així mateix, la Farmàcia Serra opta per una atenció personal molt curosa i compta amb professionals especialitzats en diferents àrees que aconsellen qualsevol persona interessada. A més a més, també té una pàgina web amb tres parts molt diferenciades: la de venda, la de reportatges i un apartat anomenat Arte Farmacéutico, en què es presenten articles sobre medicaments antics.  

Serra també destaca que intenten “tenir molt estoc”. Si bé és impossible tenir tots els productes, sí que és cert que a la farmàcia estan ben proveïts i els usuaris acostumen a trobar allò que busquen. La farmàcia, que es troba a l’Avinguda Diagonal 478 obre cada dia de l’any de 8.30 del matí a 10 de la nit.