Els barcelonins amants de la cuina gallega no han d’anar molt lluny per gaudir-la. Just al barri d’Horta, al carrer Chapí número 28 es troba el Restaurant Saudade. Es tracta d’un establiment especialitzat en carns, mariscades i arrossos, entre altres.

Aquilino Rodríguez, propietari de Saudade, explica que, a més, el primer diumenge de cada mes es porta a terme la gran pulpada: “Vénen 2 pulpeiros que fan pop a la fira” per a tots aquells que ho vulguin degustar. La clau per a un bon pop, a part de comptar amb un peix de qualitat, és el pebre, producte que a Saudade porten directament des de Múrcia.

Així mateix, pel que fa a la carn que ofereixen, destaca en concret una costella gallega d’un quilogram. Pel que fa al peix, la seva carta també és molt completa: es poden trobar des de mariscades, rap, llenguado, lluç, etc. Parlant dels arrossos i les paelles, l’Aquilino ens va explicar que per a ell el sofregit és el més important: “com més productes de qualitat porti el sofregit millor serà la paella”, i recomana l’arròs caldós de llamàntol o la paella de marisc.

A més, d’entre els plats estrella també destaca el brou gallec, que fan amb col, i la carn d’olla gallec disponible els dimecres i cuinat amb botelo, androllas, lacón, cua, orella, entre altres productes.

El restaurant obre de dimarts a diumenge durant tot el dia, des de les 8:30 del matí fins a les 12 de la nit. Per a més informació, disposa d’un telèfon: 934.291.313.

Redacció: Acelobert

 

Compartir:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter