Per començar la segona setmana de programa, Ràdio Acelobert va tenir l’honor de comptar amb la participació del doctor Gonzalo Fernández, portaveu de l’Assemblea Nacional d’Homeopatia; la Isabel Trullenque, de la pastisseria Celiadictos; la Maite Sánchez, directora del centre Végere i la Leonor Fernández, psicòloga integrativa.

Per començar va intervenir el portaveu de l’Assemblea Nacional d’Homeopatia, en Gonzalo Fernández qui va definir l’homeopatia com una “teràpia mèdica que estimula els mecanismes autoreguladors del cos i que, per tant, és natural”. Així mateix, va afegir que els medicaments utilitzats són “molt segurs i eficaços” i es poden donar tant a nadons, dones embarassades o persones grans,i, serveixen com una teràpia que els metges poden utilitzar per  complementar i ajudar a millorar als pacients segons en quins moments.

A continuació va parlar la Isabel Trullenque, propietària de Celiadictos, una pastisseria apta per a persones celíaques. Va explicar que la idea del negoci va sorgir com a conseqüència de la intolerància al blat que tenia llavors la Isabel Trullenque. A partir d’aquell instant, la gent va donar una resposta molt positiva als productes de la pastisseria i, dia rere dia, ha anat creixent. De fet, el producte és tan bo que fins i tot les persones sense intolerància compren els pastissos i els dolços de l’establiment.

Tot seguit, la Maite Sánchez va presentar Végere, el centre d’estètica vegana que dirigeix. Sánchez va explicar que d’entre els seus mantres destaquen la conscienciació “que no cal el patiment animal per obtenir qualsevol cosa que sigui bona per la salut” i l’ús de productes naturals per a cuidar i respectar la pell. El centre ofereix una gran oferta de tractaments per a tots els gustos: des de massatges terapèutics fins a drenatges limfàtics o acupuntura facial, d’entre d’altres.

El programa el va tancar la psicòloga Leonor Fernández. Ella mateixa es qualifica de psicòloga integrativa, ja que al llarg dels anys ha anat integrant diverses tècniques a la seva feina. Així mateix, va fer un incís per diferenciar la teoria de la tècnica. Si bé la teoria és “explicació de vida” la tècnica és “una forma d’aproximar-nos a l’experiència, que és la que ens ajuda a fer el procés de canvi”. Finalment, la Leonor Fernández va donar lloc a una meditació guiada de 10 minuts en directe.

Programa 5 - Grupo Isabel Trullenque (directora i propietària de Celiadictos) Leonor Fernandez (psicòloga integrativa) Maite Sanchez (directora centre Végere) Dr. Gonzalo Fernández Quiroga (portaveu de l_Assemblea Nacional d_Homeopatia)