ESCOLA INFANTIL SANTA ELENA II

 

LLAR D´INFANTS. Nens de 3 mesos a 3 Anys. Treballem en tot moment tenint en compte i respectant els seus ritmes d’aprenentatge i sempre partint dels seus centres d’interès, afavorint el treball de destreses i el desenvolupament de les intel·ligències múltiples.

Descripción

La relació escola-família és un dels pilars bàsics a primer cicle d’educació infantil. L’infant, en iniciar l’escolarització, se separa per primera vegada dels vincles afectius familiars per tal d’introduir-se en una situació de socialització estructurada. En aquest precís moment, els dos principals focus educatius radiquen en el context familiar i l’escolar i, per això, es maximitza la importància d’assolir una bona relació dins d’aquesta petita comunitat educativa (directors, docents, treballadors, famílies, infants, …)

El nen en aquesta primera etapa infantil és un gran observador i necessita d’un gran finestral per on veure i viure constantment tot l’entorn que el rodeja. Nosaltres els hi facilitem i apropem a aquesta realitat plena de vivències i experiències enriquidores en el dia a dia i sempre amb la implicació de les famílies

  • Comunicació fluida entre el centre educatiu i les famílies.
  • Grans avantatges pedagògics.
  • Adequació de l’escola bressol a l’era digital.

 

Contacto

Dirección: Av. Madrid, 142-144, entresòl A
08028 Barcelona

Teléfono: 93 339 48 51

Email: sta.elenaii@gmail.com

Web: www.kindertic.com/ca/

 

Post a Comment