Escandinava de Electricidad és una companyia elèctrica d’origen suec, que ofereix energia verda a particulars i empreses. La comercialitzadora, fundada fa 10 anys, té la seu a Barcelona, al barri de Sant Antoni. Des d’aquí, ofereixen electricitat a milers de clients repartits per tot Espanya.

Meritxell Soldevila i Susana Díaz, representants de l’empresa, van explicar al programa de Ràdio Acelobert que un dels principals valors d’Escandinava de Electricidad és la sostenibilitat. La companyia fomenta l’ús de l’energia verda d’origen renovable, 100% certificada per la CNMC. A més, la seva filosofia nòrdica també promou l’estalvi, la transparència i l’honestedat. Per això, ofereixen als clients, informació clara i completa que els ajudi a decidir quina és la millor opció energètica per a la seva llar o negoci.

Així, des d’Escandinava de Electricidad proporcionen els usuaris assessorament personal i els ajuden, per exemple, a entendre les factures de la llum. Als interessats en canviar de companyia elèctrica, els ofereixen tarifes de llum econòmiques i també els hi expliquen com optimitzar el seu subministrament per tal d’estalviar a la factura de la llum. Analitzen, per exemple, si la potència contractada és adequada o si es té contractada en excés i estudien quina tarifa és la més indicada, segons les necessitats i hàbits de consum d’energia particulars.

Parlant de tarifes, des d’Escandinava de Electricidad expliquen que la discriminació horària és un tipus de tarifa elèctrica que convindria a molta gent. El motiu és que en les hores vall, l’energia és fins a un 50% més barata que en les hores punta. Això implica 14 hores diàries d’electricitat molt econòmica i, per tant, una disminució significativa de la despesa.

Els clients de la companyia no tenen cap mena de permanència, no paguen serveis addicionals no desitjats a la factura -com manteniment o assegurances- i tampoc han de pagar una quota d’entrada prèvia.

Contractar la llum amb Escandinava de Electricidad és molt fàcil i es pot fer de múltiples maneres: presencialment, per telèfon o en línia a la web www.escandinavaelectricidad.es. A més, els lectors de la Revista Acelobert que donin d’alta un subministrament elèctric mencionant el codi ACELOBERT, tindran 30€ de descompte a la primera factura. L’oferta és vàlida fins al 30/04/2019 i no és acumulable amb altres promocions. Per a més informació, el punt de servei es troba al Carrer Floridablanca 66 i el número de telèfon gratuït és el 900373681.

Compartir:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter