El Dinàmic: gastronomia i cultura al barri de Sant Antoni

“Escolta, xarra i gaudeix”. Aquest és el lema de l’espai El dinàmic. Situat al bell mig del barri de Sant Antoni, barreja gastronomia, temes lúdics, agenda cultural i música. L’Olga i l’Abdón, els seus propietaris, expliquen que la seva idea era “fer una cosa diferent, que no fos etiquetada”.

Per aquest motiu compten amb una proposta gastronòmica molt variada, que s’adapta a les diferents hores del dia. Per tant, es pot tant dinar com sopar, berenar productes artesans de pastisseria a la tarda o fer còctels a la nit, per exemple.

En referència a la pastisseria, aquesta és una de les seves especialitats. Tot i que El dinàmic, tal i com expliquen l’Olga i l’Abdón, és un espai informal, els pastissos són molt elaborats, fets a un obrador i, per tant, no són ni industrials ni tampoc estan congelats. El mateix passa amb la resta dels seus productes, tots de gran qualitat. Així, els seus plats, tot i comptar amb una presentació senzilla, són molt pensats i acurats.

A banda del menjar, un altre punt fort que té El dinàmic és el seu espai lúdic. En ell s’hi fan des d’exposicions fins a xarrades o presentacions de llibres. Com apunten l’Olga i l’Abdón, des dels inicis tenien “molta inquietud pels temes culturals”. Així, cada dimecres tots els clients poden gaudir de bona musica mentre mengen alguna cosa. A més a més, els seus propietaris també expliquen que estan oberts a propostes de qualsevol tipus per diversificar l’oferta lúdica i cultural.

Com a anècdota, el local no té ni telèfon ni connexió a Internet. Això és així perquè l’espai, una corxera antiga de quan es va fer el Mercat de Sant Antoni, té unes característiques inviables, fet que va fer que cap companyia els permetès ficar telèfon. Per aquesta raó, qualsevol persona que vulgui informar-se de les activitats o reservar taula ho pot fer des de la pàgina web, Facebook o Instagram.