Al barri de Gràcia, al carrer Pau Alsina 62 (abans Secretari Coloma), s’ubica la botiga Dietètica Girasol de Gràcia. Després de quaranta anys, Lola Hurtado, la seva fundadora, Trini Soriano i Marcos Miquel, treballadors de l’establiment, han anat augmentant l’oferta i fidelitzant la clientela. Amb dos d’ells, (Lola i Marcos), vam tenir l’honor de parlar en el programa de Ràdio Acelobert del passat mes de març.

Una de les coses que van explicar és que la botiga compta amb productes molt variats. Si bé en un principi van començar com a herboristeria, després van ampliar als productes dietètics, tot descobrint també nous sectors com la macrobiòtica, alimentació bio, sense gluten, sense sucre, etc, per adaptar-se a les necessitats dels usuaris i del barri. També fan preparats d’herbes en funció de les necessitats de cada client. A més, assessoren dels beneficis i les indicacions de cada producte i com l’han de prendre. Aquesta atenció personalitzada potser és uns dels factors que més agraden a la seva fidel clientela.

D’altra banda, el mateix local compte amb una sala on fan classes de Ioga i Pilates impartides per el profesor de Ioga Juan Ramón Jimenez.

Lola i Marcos també van destacar un dels seus productes estrella: les 38 essències de les Flors de Bach, cada una indicada per als estats emocionals diversos de la persona: des de tractar les pors, l’ansietat, la timidesa, dols, etc. Complementàriament, les essències es poden mesclar per aconseguir sempre el millor resultat. Com a incís, Marcos
va explicar que aquest producte es pot complementar amb qualsevol altre tipus de medicina, ja sigui química o natural.

Fa 10 anys, per commemorar els 30 anys van decidir fer una targeta de fidelització. Així, a mesura que els clients compren es va segellant la targeta, per obtenir importants descomptes. A més a més, al juny, amb motiu del 40 aniversari, es preveu una celebració amb activitats, regals i bon rotllo.

Per acabar, Lola i Marcos van voler destacar la rapidesa del seu servei. Si bé la botiga compta amb una oferta molt àmplia, els interessats en un producte concret que no es trobi en estoc podran aconseguir-lo a l’establiment amb poques hores de diferència. Es tracta doncs, com afirma Marcos, de “ser com Internet” però amb totes les avantatges de l’atenció personalitzada i el tracte amable del comerç de proximitat.

Per a més informació podeu consultar la web: http://girasoldegracia.es/
Telèfon: 932 10 00 53. C/ Pau Alsina, 62 08024 BARCELONA