La perruqueria Carlo Daceli porta 20 anys al barri de Gràcia. Situada al carrer Luis Antúnez 24, Araceli Carbajal, sòcia de la perruqueria, la descriu com un establiment petit, familiar i amb moltes ganes de treballar.

Cal destacar que són especialistes en els tractaments de queratina d’última generació. Com explica Araceli, la queratina ajuda a sanejar el cabell i amb ella es poden fer diferents tipus de tractaments: treure l’encrespament, donar una mica de forma o allisar totalment el cabell. A més a més, es tracta d’un producte italià molt innovador que dona uns resultats fantàstics.

Araceli també destaca que la queratina que fan servir no porta formol. Així, no danya el cabell sinó que el “suavitza, hidrata i li dona brillantor”. A més, ajuda a pentinar el cabell amb molta més facilitat. El procediment amb la queratina que utilitzen a la perruqueria Carlo Daceli és molt nou i ràpid: dura aproximadament una hora i mitja i, a diferència d’altres queratines, amb les quals no es pot rentar el cabell fins després de tres dies de l’aplicació, amb la que utilitzen a aquesta perruqueria es pot rentar l’endemà mateix.

Addicionalment, Araceli destaca que, després del tractament, a la perruqueria ensenyen com pentinar i cuidar el cabell per aconseguir els millors resultats possibles. A part, també tenen altres tractaments com el botox capil·lar, que es practica per a “donar volum, presència i densitat al cabell”. Com l’anterior, també és molt ràpid i el resultat final és notable. Tot i que dependrà del tipus de cabell, Araceli aconsella fer el tractament un cop al mes, “per no perdre aquest producte que entra dins del cabell”.

Però no només això, a la perruqueria Carlo Daceli també es fan tractaments antioxidants, que treballen “a un nivell molt intern del cabell” i “hidraten, treuen el frizz i donen volum”. Tot això amb productes molt naturals, que no contenen sulfats ni parabens. Des de la perruqueria, s’intenta que tot sigui “el més natural possible cap al medi ambient i cap a la persona”.

A més a més, el treball de la perruqueria sempre és molt especialitzat i personalitzat per cada client o clienta. Araceli explica que “s’estudien els trets físics de la cara” i sempre s’aconsella dels pentinats o tallats que poden quedar millor. Per a qualsevol consulta, el telèfon de Carlo Daceli és el 934154476.

Compartir:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter