En aquesta ocasió Ràdio Acelobert es va desplaçar al barri de les Corts, a la biblioteca Montserrat Abelló. Vam rebre a la Montserrat Corbella, vocal de la Junta de l’Eix Comercial de Sants i les Corts; en Jordi Farga, director de recursos humans de les Autoescoles Pallars de Barcelona; en Joan Aguilar, entrenador del Club Esportiu de les Corts i la Maria Neus Montserrat, directora de la biblioteca Montserrat Abelló.

La Montserrat Corbella, vocal de la Junta de l’Eix Comercial de Sants i de les Corts ens va explicar que la missió principal de la junta és dinamitzar el comerç de proximitat del barri i potenciar als clients. També tenen com a objectiu crear una xarxa entre els comerciants associats. Per aconseguir visibilitat duen a terme esdeveniments com a mostres comercials on es fan diferents activitats i concerts on poden participar tots els veïns i veïnes.

A continuació vam rebre a en Jordi Farga, director de recursos humans de les Autoescoles Pallars de Barcelona. Ens va explicar que aquest mes de Gener es va inaugurar un nou centre a Igualada. Tenen 24 autoescoles repartides per les províncies de Lleida, Barcelona, Tarragona i Aragó. Un dels seus punts diferenciadors és que porten als alumnes el més ràpid possible a examen, no tenen llista d’espera com altres centres i examinen en quinze dies aproximadament.

Tot seguit va parlar en Joan Aguilar, entrenador del Club Esportiu de les Corts, qui ens va explicar les singularitats que presenta el club. Es tracta d’un espai on la competició passa a segon pla per fomentar altres valors. L’objectiu és que els nens s’ho passin bé, que treballin valors com ara la companyonia, en grups de treball, amb responsabilitat i que siguin solidaris. La idea és crear un punt de trobada per a nens i nenes que vulguin passar-s’ho bé.

Per finalitzar, la directora de la biblioteca Montserrat Abelló, Maria Neus Montserrat, ens va explicar alguns trets de la biblioteca. L’emplaçament, que abans era una fàbrica de cintes de cera, es va inaugurar el gener del 2018 i comparteix edifici amb l’Ateneu de Fabricació de les Corts, que és un espai de creació i de formació vinculada a les noves tecnologies i, en especial, a la fabricació digital en 3D.