ADESLAS Assegurances

ADESLAS número 1 en assegurances de salut. T’oferim diferents assegurances i tots adaptats a les teves necessitats. Ens preocupem per tu.
adeslas-vicky-navarro

seguros_adeslas_salud_acelobert

*CONSULTA DESCOMPTES ADDICIONALS PER A LECTORS I ANUNCIANTS D’ACELOBERT

salud_adeslas_acelobert

ELS NOSTRES ASSEGURANCES AL TEU ABAST:

  • SALUT:
    -Adeslas PLENA Plus: Perquè sabem el que és més important per a tu i els teus. T’oferim una assegurança mèdica que compta amb més de 43.000 professionals i 1.150 centres d’assistència. Gaudeix de totes les cobertures que la teva família necessita amb assistència en medicina primària, especialitats i mitjans de diagnòstic, així com en urgències i hospitaseguros adeslaslització.

    -Adeslas DENTAL FAMÍLIA: Podeu accedir a més de 150 Clíniques Dentals Adeslas amb totes les especialitats i més de 1.100 odontòlegs a tot Espanya. Podràs accedir a un gran nombre de serveis sense cost addicional, com neteges de boca, consultes de diagnòstic, radiografies odontològiques, etc. Amb nosaltres estalvies en tractaments dentals.
  • AUTO: -Segur Caixa AUTO SELECCIÓ: L’assegurança amb el qual podràs gestionar tot de manera eficaç i àgil. Disposaràs d’una cobertura completa i flexible. Disposes de: elecció de taller (inclòs mateix concessionari de la marca), accessoris de sèrie o opcionals del fabricant inclosos, assistència en carretera a menys d’1 hora i pots escollir el tipus de contractació.
  • HOGAR: T’oferim la protecció ideal per a la teva casa, volem que et sentis segur i tranquil. Oferim diferents modalitats de l’assegurança de la llar, també comptem amb Segur Caixa Llar Complet amb cobertures que et proporcionen el servei i la rapidesa que tu necessites. L’assegurança Segur Caixa LLAR et garanteix una cobertura integral de l’habitatge i els béns personals.
  • ACCIDENTS: seguros adeslas Ens importa la teva salut i tranquil·litat en qualsevol àmbit de la teva vida. És per això que oferim diverses modalitats de cobertura. -Segur Caixa Accidents i Segur Caixa Accidents Complet: És una assegurança individual que cobreix el pagament d’un capital en cas de mort o invalidesa absoluta i permanent. Com a conseqüència d’un accident que hagi passat tant en l’àmbit de la vida laboral o quotidiana. Estaràs assegurat en el mateix moment en què ho sol·licitis.
  • DECESOS: -Tot Previst Decessos: Comptaràs amb ajuda per realitzar aquests tràmits, gestions i serveis que són necessaris davant la mort d’un ésser estimat. T’ajudem tant en els aspectes materials com emocionals. Disposem d’un servei d’atenció telefònica de 24 hores. Aquesta assegurança s’encarrega de la tramitació i la realització de totes les gestions necessàries en el moment. 

Envia el teu missatge indicant un telèfon de contacte, et trucarem!

CONTACTE

Mª Victoria Navarro Mateo

Telèfon: 609 422 146

Email: navarromv@agente.segurcaixaadeslas.es
vicky.navarro.adeslas@gmail.com

Web: www.elmejorseguro.cat

Tornar al cercador de comerços, empreses, professionals i molt més

CERCADOR