Per fi! Ja tenim obert a Sant Antoni el nou Mercat!!

Festa Inauguració Mercat Sant Antoni, dissabte 26 de maig 2018

Després de nou anys d’esperes i retards, per fi el passat 23 de maig el nou Mercat recentment reformat va obrir les seves portes. I durant el cap de setmana 26 i 27 de maig amb molta alegria ho vam voler celebrar!

I… vàrem petar la Festa!

Totes les entitats del barri van estar presents, sent protagonistes de la gran festa. El tret de sortida ho van donar els Trabucaires de Sant Antoni amb un espectacular tro dels trabucs, que ens va deixar a tots bocabadats. A continuació l’alegria va arribar de la mà d’en Tonet i la Rita, amb la Colla Gegantera del barri de Sant Antoni. No podia faltar el Gegant Patxoca acompanyat del grup de Tabals Infantils de l’Escola Ferran Sunyer.

Per agrair també, la visita guiada tan interessant per totes les instal·lacions que ens va oferir el Centre Cívic Casa Golferichs. Tampoc van faltar jocs i tallers infantils a l’Espai Fossat pels més menuts.

La música va ser a càrrec de diferents grups que varen fer de la inauguració del Mercat un dia entranyable per a tots els veïns del barri i tota la gent de fora que va venir per no perdre’s aquest gran esdeveniment.

Diumenge dia 27 també es va inaugurar l’espai que envolta a tot el mercat on serà la nova ubicació cada diumenge del Dominical del Llibre.

El pregó va ser a càrrec del periodista Miqui Otero.

La Revista Acelobert, que va néixer a Sant Antoni just un any abans que les obres de reforma del nou mercat s’iniciessin, té el cor posa’t en aquest barri a qui de segur farem costat, perquè l’alegria que suposa aquest esdeveniment tan important pel barri i per tota la ciutat, creixi molt i molt més.

Felicitats a tots i a totes les que ho han fet possible!
Equip d’Acelobert

Festa Inauguració Mercat de Sant Antoni, dissabte 26 de Maig 2018

Festa Inauguració Mercat de Sant Antoni, dissabte 26 de Maig 2018

Volver a todos los artículos de interes

DESTACADOS
Compartir:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter