Compartir:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Dijous 16 i divendres 17 de novembre, a l’Espai Bonnemaison. Com ja recordareu potser, la nostra associació “Homes igualitaris” ja va participar ara fa dos anys (a Barcelona) i l’any passat (a Roma) en les dues primeres edicions d’aquesta conferència internacional.

La nostra associació pretén la transformació dels homes a través del treball personal i grupal, a través de l’acció social i pública, però també a través de la creació de pensament que pugui contribuir a aquesta transformació. Aquesta conferència s’inscriu en aquest objectiu. 
Enguany tornem a Barcelona. El títol és molt ambiciós: “Descolonització de les masculinitats: (re) configurant cossos, afectes i política”. Les sessions tindran lloc els dies 16 i 17 de novembre a l’espai Francesca Bonnemaison (c. St Pere més Baix, 7 Barcelona; Metro: Urquinaona)
Com en edicions anteriors, la conferència està organitzada, a banda de la nostra entitat, per la UOC i compta amb la participació de diverses universitats italianes, a més de persones dedicades a la recerca i la divulgació d’arreu del món. A part del debat teòric i entre persones investigadores, també vol ser una trobada entre activistes del moviment d’homes per la igualtat. Hi haurà traducció simultània de l’anglès.
 
Podeu veure el programa i seguir les persones ponents aquí. A la mateixa pàgina podeu veure també vídeos i intervencions d’edicions anteriors. 
 
Heu de fer la vostra inscripció (gratuïta) abans del 15 de novembre.
 
Us hi esperem, doncs. Pensem que la vostra presència i participació també és important. 
 
Fins aviat,
 
Els vostres companys

HOMES IGUALITARIS (AHIGE Catalunya)

Tf: 640 05 89 61 / 93 424 68 70


Seu: Hotel d’Entitats de Gràcia, despatx 3.3.

        Metros “Fontana” i  “Joanic”. FGC “Gràcia”.

Volver a la agenda cultural

AGENDA CULTURAL
Compartir:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter